Lumityöt ja talvikunnossapito

Lumityöt ja talvikunnossapito

Tarjoamme monipuoliset lumityöt ja talvikunnossapidon palvelut Seinäjoella. Tavoitteenamme on pitää kiinteistösi piha-alueet turvallisina ja hoidettuina myös talven vaativissa olosuhteissa. Anna kokeneiden ja luotettavien ammattilaistemme varmistaa kiinteistöllesi turvallinen ja esteetön talvikausi.

 

Lumityöt Seinäjoki

 

Palvelumme lumitöihin ja talvikunnossapitoon 

Ajoväylien ja muiden piha-alueiden aurauksen lisäksi tarjoamme myös muut lumityöt kuten lumenpudotukset, lumen poiskuljetuksen sekä pihojen hiekoitukset taloyhtiöissä ja liikekiinteistöissä. Kun piha pitää saada nopeasti esteettömäksi, kutsu meidät paikalle!

 

Pihojen auraukset ja lumenpoisto: Auraamme lumet pois ajoväyliltä, pysäköintialueilta ja muilta piha-alueilta – näin piha pysyy esteettömänä ja turvallisena ympäri vuoden.
 
Lumenpudotus: Jos putoava lumi voi aiheuttaa vaaraa kiinteistön asukkaille, paikalle kannattaa kutsua ammattilaisemme – me varmistamme turvallisuuden kattoa vahingoittamatta.

 

Hiekoitukset: Liukkaudentorjunta on kiinteistönomistajan vastuulla – luotettavan hiekoituspalvelumme avulla ehkäiset kaatumisen aiheuttamat vammat kiinteistösi käyttäjille. 
 
Lumen siirto ja poiskuljetus: Viemme lumikuormat mukanamme pois, näin vältät sulavan lumen aiheuttamat ongelmat jatkossa.

 

Pyydä tarjous lumityöstä ›

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä