Asuntomessut 2014, Jyväskylä

Istutusaltaita

Keväällä 2014 suuntasimme kohti Jyväskylää ja Äijälänrannan messualuetta. Muokattuamme hieman materiaalivalintoja, saimme aikaan näyttävän kokonaisuuden. Joka myös huomioitiin kun viheralan ammattilaiset kiersivät Jyväskylän asuntomessualueen pihat avajaisten alla:


Kohde 5, Käpylä 221:

"Kohteen piha on perustoiminnoiltaan selkeä, jämäkkä ja paljon yksityiskohtia sisältävä. Toteutus on laadukas. Kasveja on käytetty riittävästi ja niiden valinnat ovat perusteltuja. Kadun puolella on portit, jotka jämäköittävät kadunpuoleista sisääntuloa tontille. Pihassa on mukavia yksityiskohtia, muun muassa vesirännien ympärille tehdyt kiveykset. Nurmialue on yhtenäinen."


Linkki alkuperäiseen artikkeliin.

Pääsisäänkäynnin edusta

Takapihan siirtonurmi ja kasveja

Asuntomessut 2016, Seinäjoki

Liuskekivikäytävä

Vuonna 2016 asuntomessut pidettiin kotikaupungissamme. Syksyllä 2015 ja keväällä 2016 saimme toteuttaa viisi kohdetta messualueella. Useammallekin kohteelle olisi ollut tilausta, valitettavasti omat aikataulumme eivät lisäkohteita sallineet. Jälleen Pihanrakennus Valo sai maininnan laadukkaasta toteutuksestaan ammattilaisten tekemässä pihavalinnassa:Kohde 43 Lakeuden Jämerä Kutsu:


”Huomiota herättävät taidokkaasti tehdyt kiveystyöt luovat viimeistellyn kuvan. Oleskelu keskittyy talon suojassa olevalla terassille, josta on kaunis näkymä metsään. Korostettu istutusalue liittää tontin luontevasti metsään. Kulkuväylät ja polut on toteutettu ilmeikkäästi. Tontin reuna-alueille on sijoitettu viljelylaatikot.”


Linkki alkuperäiseen artikkeliin.

Liuskekiveä ja kasveja

Porrastettu käytävä

Muut asuntomessukohteet Seinäjoella

Kohde 28: Ainoakoti Jekku

Kohde 38: Kastelli Kaarna

Kohde 30: Hartman Koti Ruutu

Kohde 28: Ainoakoti Jekku

Kohteet 2-4: Mäihä